Pluche knuffel maken

Pluche knuffel maken

Pluche knuffel maken voor uw bedrijf

Wilt u een pluche knuffel maken van uw mascotte of van een ander dier of figuurtje dat uw bedrijf vertegenwoordigd? Bij Imagic bent u aan het juiste adres voor custom made knuffels. Wij ontwerpen, produceren en leveren pluche knuffels aan de hand van uw wensen. Zo kunt u een voorbeeld aanleveren, maar kunnen wij ook zelf onze creativiteit gebruiken. Als u akkoord bent met het ontwerp, produceren wij de knuffels geheel volgens de EU-richtlijnen. Wij werken met hoogwaardige materialen en garanderen pluche knuffels die er leuk uit zien en geschikt zijn voor verschillende doeleinden.

Ruime ervaring met pluche knuffels maken

Pluche knuffels maken doen wij al ruim 20 jaar. Wij hebben hierdoor een ruime ervaring en weten als geen ander waar een goede knuffel aan moet voldoen. Onze passie voor pluche knuffels ziet u direct terug in onze ontwerpen. Op onze website kunt u direct een aantal voorbeelden bekijken van knuffels die wij gemaakt hebben. Denk hierbij aan verschillende soorten dieren, maar ook aan fantasie wezentjes. Daarnaast draaien wij onze hand niet om voor knuffels van verschillende maten en in allerlei uitvoeringen. Breid uw assortiment bijvoorbeeld uit met sleutelhangers, handpoppen of haarbanden.

Meer weten over pluche knuffels laten maken?

Wilt u meer weten over pluche knuffels laten maken? Neem dan contact op met het team van Imagic. Via de telefoon, e-mail of het online contactformulier beantwoorden wij uw vragen graag. We bespreken graag de mogelijkheden met u en kunnen u een offerte toesturen. De minimale oplage pluche knuffels die wij hanteren zijn 1.000 stuks. Uiteraard kunt u ook voor grotere oplages bij ons terecht. Alle knuffels zijn zowel geschikt om te verkopen als om weg te geven. Geef de knuffels bijvoorbeeld weg als relatiegeschenk of als cadeautje aan trouwe fans.

Neem contact op

Contact Details:

Imagic B.V.
Rijksweg Noord 59
6162 AC Geleen
Netherlands

+31 (0)46-420 1401
info@imagicconcepts.com

Wilt u een vraag stellen? Bel ons op of stuur een bericht door op onderstaande knoppen te drukken.