Knuffel sleutelhanger maken

Knuffel sleutelhanger maken

Custom made knuffel sleutelhanger maken?

Wilt u een custom made knuffel sleutelhanger maken? Bijvoorbeeld om te verloten tijdens een winactie, om te verkopen via de website/winkel of om weg te geven tijdens een evenement? Bij Imagic hebben we ruim twintig jaar ervaring met de ontwikkeling, productie en levering van knuffels. Wij maken grote oplages met knuffels (vanaf 1.000 stuks) geheel volgens de EU-richtlijnen én uw wensen. Zo kunnen wij een knuffel sleutelhanger met uw eigen ontwerp (zoals uw mascotte) maken of een op maat gemaakte knuffel ontwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een knuffeltje die een T-shirt met uw bedrijfslogo draagt.

Knuffels, haarbanden en knuffel sleutelhangers maken voor uw bedrijf

Knuffel sleutelhangers maken is een leuke en laagdrempelige manier om uw bedrijf op de kaart te zetten. Sleutelhangers komen immers altijd van pas! Breid uw collectie eventueel uit met grotere knuffels (zonder sleutelhanger) en haarbanden met oortjes of andere accessoires. De haarbanden kunt u laten matchen met uw mascotte of een thema die centraal staat binnen uw bedrijf. Op onze website kunt u voorbeelden terugvinden van sleutelhangers, knuffels en haarbanden die wij ontwikkeld hebben. Laat u inspireren en ontdek wat de mogelijkheden zijn bij Imagic.

Meer weten over knuffel sleutelhangers laten maken?

Wilt u meer weten over knuffel sleutelhangers laten maken? Contacteer het team van Imagic dan direct. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en het contactformulier. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk en vertellen u graag meer over onze mogelijkheden, werkwijze en tarieven. Samen met u zorgen we er voor dat we een knuffel sleutelhanger maken die super leuk is om te ontvangen en om te geven. Ons motto is niet voor niets “we create memories”! Tot snel bij Imagic.

Neem contact op

Contact Details:

Imagic B.V.
Rijksweg Noord 59
6162 AC Geleen
Netherlands

+31 (0)46-420 1401
info@imagicconcepts.com

Wilt u een vraag stellen? Bel ons op of stuur een bericht door op onderstaande knoppen te drukken.