Maatwerk knuffel ontwerpen

Maatwerk knuffel ontwerpen

Zelf een maatwerk knuffel ontwerpen?

Wilt u graag zelf een maatwerk knuffel ontwerpen? Of wilt u een knuffel laten maken met daarop uw logo of bedrijfsnaam? Of wilt u uw mascotte tot leven brengen door middel van een custom made knuffel? Maak dan kennis met de knuffels van Imagic. Ons bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring met het maken van knuffels voor bedrijven. Onze knuffels worden onder andere verkocht bij themaparken, maar zijn ook zeer geschikt voor marketingdoeleinden of als relatiegeschenk. Aangezien elke knuffel wordt gemaakt volgens uw wensen, zijn de opties eindeloos.

Maatwerk knuffels ontwerpen volgens uw wensen

Maatwerk knuffels ontwerpen doen wij door goed te luisteren naar uw wensen. Zo kunt u zelf een voorbeeld of ontwerp toesturen, maar kunt u er ook voor kiezen om dit uit te besteden aan ons creatieve team. Zodra we samen met u een mooi ontwerp hebben gekozen, produceren wij de knuffel volgens de EU-richtlijnen. Wij garanderen hierbij een veilig product dat is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Tot slot nemen wij ook de laatste details voor onze rekening. Door bijvoorbeeld ook de levering te verzorgen garanderen wij een goede service en een product waar u blij van wordt.

Vandaag nog maatwerk knuffels laten ontwerpen

Heeft u een kijkje genomen op onze website en bent u enthousiast geworden van onze knuffels, sleutelhangers en andere must-haves? U kunt vandaag nog maatwerk knuffels laten ontwerpen door contact met ons op te nemen. Wij kunnen direct voor u aan de slag of kunnen u in alle rust meer vertellen over onze diensten, mogelijkheden en tarieven. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de e-mail, telefoon en het contactformulier. Bedrijven uit verschillende sectoren zijn bij ons van harte welkom. Houd er wel rekening mee dat wij een minimaal aantal stuks van 1.000 knuffels hanteren.

Neem contact op

Contact Details:

Imagic B.V.
Rijksweg Noord 59
6162 AC Geleen
Netherlands

+31 (0)46-420 1401
info@imagicconcepts.com

Wilt u een vraag stellen? Bel ons op of stuur een bericht door op onderstaande knoppen te drukken.