Eigen knuffel ontwerpen

Eigen knuffel ontwerpen

Eigen knuffel ontwerpen voor de verkoop of marketing doeleinden

Een eigen knuffel ontwerpen is ideaal als u knuffels wilt gaan verkopen of wilt gaan gebruiken voor marketingdoeleinden. Laat een pluche knuffel maken van uw mascotte of van een ander figuur dat centraal staat binnen uw bedrijf. Bij Imagic staan we klaar om een minimale oplage van 1.000 stuks voor u te produceren. U kunt zowel uw eigen ontwerp aanleveren als hulp vragen aan ons creatieve team. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een knuffel die perfect aansluit bij uw bedrijf. De opties qua model, formaat en uitvoering zijn eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor een traditionele pluche knuffel of ga voor een schattig knuffelhangertje.

Eigen knuffel ontwerpen volgens uw wensen en de EU-richtlijnen

Eigen knuffels ontwerpen doen we volledig volgens uw wensen en conform de EU-richtlijnen. U kunt de knuffels hierdoor met een gerust gevoel verkopen of weggeven. Uiteraard werken wij enkel met hoogwaardige materialen. Kwaliteit staat bij ons centraal. Wij snappen namelijk maar al te goed hoe belangrijk het is dat een knuffel lang mooi blijft. Tot slot vinden wij service zeer belangrijk. Doordat wij het volledige proces (van ontwerp tot aan productie en levering) verzorgen, garanderen wij een goede en persoonlijke service. Ons team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het ontwikkelen van een unieke knuffel.

Vragen of meer informatie over eigen knuffels laten ontwerpen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over eigen knuffels laten ontwerpen? Contacteer het team van Imagic dan direct. Wij zijn bereikbaar via de e-mail, telefoon en het contactformulier. Online kunt u eventueel meer lezen over wie wij zijn en wat onze doelstelling is. Bekijk op onze website direct enkele voorbeelden van knuffels die wij ontworpen en geproduceerd hebben. Zo krijgt u een goed beeld van hoe een custom made knuffel voor uw bedrijf er uit zou kunnen komen te zien. Graag tot ziens bij Imagic.

Neem contact op

Contact Details:

Imagic B.V.
Rijksweg Noord 59
6162 AC Geleen
Netherlands

+31 (0)46-420 1401
info@imagicconcepts.com

Wilt u een vraag stellen? Bel ons op of stuur een bericht door op onderstaande knoppen te drukken.