Custom knuffel maken

Custom knuffel maken

Custom knuffel maken bij Imagic

Wilt u een custom knuffel maken voor marketing doeleinden? Of wilt u een knuffel laten ontwerpen om te verkopen binnen uw bedrijf of organisatie? Bij Imagic helpen we u graag. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het ontwerpen, produceren en leveren van custom made knuffels. Onze knuffels blinken uit in kwaliteit en voldoen – uiteraard – aan alle EU-richtlijnen. De knuffels zijn hierdoor geschikt voor meerdere doeleinden. U bepaalt zelf het ontwerp van de knuffel, het formaat en de overige details. Eventueel kunnen wij ook knuffel sleutelhangers en haarbanden voor u maken.

Passie voor custom knuffels maken en onze klanten

Het team van Imagic heeft een passie voor custom knuffels maken én haar klanten. Wij denken graag met u mee en voorzien u van een advies op maat. U kunt zowel uw eigen ontwerp doorgeven als gebruik maken van onze creatieve ideeën. En of het nu gaat om een mascotte, sprookjeswezen of een ander dier: wij zetten ons altijd voor de volle 100% in. Doordat wij het gehele proces zelf uitvoeren, garanderen wij kwaliteit en service. De minimale oplage knuffels die wij voor u produceren zijn 1.000 stuks.

Meer informatie over custom knuffels laten maken

Wilt u meer informatie over custom knuffels laten maken? Of heeft u een vraag over de mogelijkheden, onze werkwijze en tarieven? Neem dan contact op met het enthousiaste team van Imagic. U kunt ons bereiken via het online contactformulier, de telefoon of e-mail. Op de website stellen wij ons tevens kort voor en kunt u voorbeelden van knuffels die wij reeds geproduceerd hebben bekijken. Ons doel? Dat is om – samen met u – herinneren te creëren. Wij maken knuffels waarmee u uw bedrijf op de kaart zet en/of meer winst behaalt én waar mensen oprecht blij van worden.

Neem contact op

Contact Details:

Imagic B.V.
Rijksweg Noord 59
6162 AC Geleen
Netherlands

+31 (0)46-420 1401
info@imagicconcepts.com

Wilt u een vraag stellen? Bel ons op of stuur een bericht door op onderstaande knoppen te drukken.