Custom knuffel ontwerpen

Custom knuffel ontwerpen

Custom knuffel ontwerpen en uw bedrijf op de kaart zetten

Een custom knuffel ontwerpen is een leuke manier om uw bedrijf op de kaart te zetten. Zo kunt u de knuffel uitdelen aan (potentiële) klanten, trouwe fans of zakenrelaties. Daarnaast kunt u de knuffel verkopen binnen uw bedrijf. Onder andere bij themaparken, vakantieparken en verenigingen is het leuk om van de mascotte of een ander dier of wezentje een knuffel te laten maken. Bent u op zoek naar een professionele partij die de knuffels voor u kan produceren? Bij Imagic bent u van harte welkom voor een minimaal aantal van 1.000 custom made knuffels.

Hulp nodig bij custom knuffels ontwerpen?

Custom knuffels ontwerpen is wellicht niet iets wat u elke dag doet. Ons team staat daarom klaar om u te helpen en te adviseren. Wij kunnen u helpen bij het ontwerp en adviseren over de kleuren, het formaat en de overige details. Heeft u een idee van hoe de knuffel er uit moet komen te zien, maar krijgt u dit niet op papier gezet? Dan helpen wij u graag bij het ontwerpen van de knuffel. Zodra we het eens zijn over het ontwerp, gaan we voor u aan de slag. Wij produceren en leveren de knuffel zelf. Wij waarborgen hierdoor de beste kwaliteit en service. 

Custom knuffels laten ontwerpen door Imagic

Wilt u custom knuffels laten ontwerpen door Imagic? Neem dan direct contact met ons op via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Uiteraard kunt u ook eerst verder lezen op onze website en enkele voorbeelden bekijken. Zo krijgt u een beeld van hoe een knuffel voor uw bedrijf er uit zou kunnen komen te zien. Wij maken bovendien niet alleen gewone knuffels, maar ook haarbanden en knuffel sleutelhangers. Daarnaast is het goed om te weten dat wij alle knuffels produceren volgens de EU-richtlijnen. De knuffels zijn hierdoor uitermate geschikt voor de verkoop.

Neem contact op

Contact Details:

Imagic B.V.
Rijksweg Noord 59
6162 AC Geleen
Netherlands

+31 (0)46-420 1401
info@imagicconcepts.com

Wilt u een vraag stellen? Bel ons op of stuur een bericht door op onderstaande knoppen te drukken.