Knuffel ontwerpen

Knuffel ontwerpen

Knuffel ontwerpen voor zakelijke doeleinden

Wilt u een knuffel ontwerpen voor zakelijke doeleinden? Bijvoorbeeld om te verkopen binnen uw themapark, winkel of fanshop? Of om cadeau te geven tijdens een winactie, als relatiegeschenk of aan trouwe leden? Maak dan kennis met Imagic. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het ontwerpen, produceren en leveren van custom made knuffels. Lever uw eigen ontwerp aan of geef uw wensen aan ons door. Wij produceren vervolgens een knuffel conform de EU-richtlijnen én gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De minimale oplage die wij hanteren zijn 1.000 knuffels.

Passie voor knuffels ontwerpen

Bij Imagic hebben we een passie voor knuffels ontwerpen. Of u nu een klassiek knuffelbeertje of een bijzonder wezentje in gedachte had: wij helpen u graag op weg. Naast dat wij verschillende soorten knuffels kunnen maken, bent u bij ons welkom voor knuffels in verschillende formaten en uitvoeringen. Zo is een pluche knuffel altijd populair, maar kunt u ook kiezen voor een sleutelhanger of een pluche haarband. Dit zijn leuke alternatieven voor een gewone knuffel en zeer geschikt als u uw huidige collectie wilt uitbreiden. Ons doel is om uw klanten te verrassen en om knuffels te ontwerpen die geschikt zijn voor de verkoop en marketing doeleinden.

Knuffels laten ontwerpen door Imagic

Knuffels laten ontwerpen door Imagic staat garant voor een mooi ontwerp én een goede service. Doordat wij het volledige proces voor onze rekening nemen zorgen we er voor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Ons team staat bovendien altijd klaar om met u te brainstormen. Samen zorgen we voor een knuffel die voldoet aan al uw eisen en die een blijvende herinnering vormt voor de gelukkige ontvangers. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over ons en onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via de telefoon, het contactformulier of de e-mail. Graag tot ziens bij Imagic.

Neem contact op

Contact Details:

Imagic B.V.
Rijksweg Noord 59
6162 AC Geleen
Netherlands

+31 (0)46-420 1401
info@imagicconcepts.com

Wilt u een vraag stellen? Bel ons op of stuur een bericht door op onderstaande knoppen te drukken.