Maatwerk knuffel maken

Maatwerk knuffel maken

Onze passie: maatwerk knuffel maken

Bij Imagic hebben we een passie. Wij doen namelijk niets liever dan een maatwerk knuffel maken voor jouw bedrijf. Een custom made knuffel is zeer geschikt voor de verkoop, maar ook voor marketing campagnes. Zo kun je de knuffel een T-shirt met daarop jouw bedrijfsnaam of logo laten dragen. Heb je een mascotte of ander dier dat jouw bedrijf representeert? Stuur ons het ontwerp dan gerust toe. Wij laten graag zien hoe een pluche knuffel met jouw ontwerp er uit zou komen te zien. Het minimale aantal knuffels dat je bij ons bestellen is 1.000 stuks.

Maatwerk knuffels maken volgens de EU-richtlijnen

Maatwerk knuffels maken doen wij geheel volgens de EU-richtlijnen. Op deze manier waarborgen we de veiligheid en kwaliteit van het product. Daarnaast houden we de touwtjes graag strak in handen. Zo nemen wij het volledige proces – van het ontwerp tot aan de productie en levering – voor onze rekening. Door de controle te behouden, staan wij garant voor een goede service én een product waar we trots op zijn. Een knuffel is namelijk niet zomaar een marketing tool of relatiegeschenk, maar een blijvende herinnering. Ons motto is dan ook niet voor niets: we create memories.

Maatwerk knuffels laten maken door Imagic

Heeft u interesse in maatwerk knuffels laten maken door Imagic? Contacteer ons team dan direct. U bereikt het team van Imagic via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Wij beantwoorden uw vragen graag en kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Zo maken we niet alleen pluche knuffels, maar ook pluche haarbanden en sleutelhangers. Op onze website vindt u voorbeelden van opdrachten die wij reeds hebben uitgevoerd en stelt ons team zich in het kort voor. We hopen u snel te mogen begroeten bij Imagic!

Neem contact op

Contact Details:

Imagic B.V.
Rijksweg Noord 59
6162 AC Geleen
Netherlands

+31 (0)46-420 1401
info@imagicconcepts.com

Wilt u een vraag stellen? Bel ons op of stuur een bericht door op onderstaande knoppen te drukken.