Handpop maken

Handpop maken

Custom made handpop maken voor uw bedrijf

Bij Imagic kunnen we een custom made handpop maken voor uw bedrijf. Zo zijn handpoppen leuk om te verkopen in een fanshop, themapark of winkel. Daarnaast kunt u de handpoppen weggeven tijdens een winactie, als relatiegeschenk of aan abonnees. Bij Imagic luisteren we naar uw wensen en zorgen we voor een handpop die perfect aansluit bij uw uitstraling. Laat bijvoorbeeld een handpop maken van uw mascotte of van een dier dat past bij uw bedrijf. Alle handpoppen voldoen aan de EU-richtlijnen. U kunt ze dus met een gerust hart verkopen en/of weggeven aan kinderen.

Handpoppen maken van hoogwaardige kwaliteit

Handpoppen maken doen wij met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Wij waarborgen hierdoor een professionele uitstraling en een handpop die jarenlang meegaat. Naast dat wij het ontwerpen van de handpop op ons nemen, verzorgen wij de productie en de levering. Hierdoor weten we zeker dat alle details kloppen én dat we u de beste service kunnen bieden. U bent bij ons aan het goede adres voor een minimale oplage van 1.000 handpoppen. Heeft u naast handpoppen ook interesse in andere knuffels of sleutelhangers? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Direct handpoppen laten maken door Imagic

Wilt u direct handpoppen laten maken door Imagic? Contacteer ons dan via het contactformulier, de e-mail of telefoon. Op onze website kunt u eventueel enkele voorbeelden bekijken van knuffels die wij ontworpen hebben en kunt u kennis maken met ons enthousiaste team. Lees meer over wie wij zijn en wat onze visie is. Zo hebben wij ruim 20 jaar ervaring met het maken van knuffels die niet alleen super schattig zijn, maar ook uw cash flow een flinke boost kunnen geven. Samen met u maken we herinneringen én een uniek product dat past bij uw bedrijf.

Neem contact op

Contact Details:

Imagic B.V.
Rijksweg Noord 59
6162 AC Geleen
Netherlands

+31 (0)46-420 1401
info@imagicconcepts.com

Wilt u een vraag stellen? Bel ons op of stuur een bericht door op onderstaande knoppen te drukken.