Wat we doen

Wat doet We R Hugs?


We R Hugs is uw partner in maatwerk knuffels laten produceren. We koppelen uw knuffel wensen aan geschikte producenten. Vanuit onze kantoren ondersteunen we u in het uitwerken en implementeren van uw productspecificaties.

Tijdens het productieproces wordt de kwaliteit van uw knuffels nauwkeurig gevolgd. We stellen alles op alles om uw knuffels tijdig tegen de gewenste kwaliteit te kunnen leveren.


Wat voor bedrijf is We R Hugs?


We R Hugs is een onderdeel van We R Asia. We R Asia richt zich op het uitbesteden van maatwerk productie in China. We R Hugs richt zich specifiek op het proces van maatwerk knuffels laten maken.


Wanneer is We R Hugs opgericht?


De oprichting van We R Hugs als zelfstandig label heeft plaatsgevonden in 2011. Ontstaan uit de vele aanvragen voor knuffelproductie onder het label We R Asia. Voor de eigenaren de reden om We R Hugs als een zelfstandig label onder te presenteren.


Waarom productie in China?


Ruim 10 jaar heeft een van de oprichters van We R Asia al een kantoor te China. Het kantoor bestaat uit Chinese en Europese medewerkers. Betrokkenheid van deze medewerkers en de lage lonen van de lokale arbeidskrachten de reden voor het uitbesteden van uw maatwerk productie in knuffels in China. De ervaring draagt eraan bij dat we op een verantwoorde manieren uw zaken in China behartigen.


Beschikt We R Hugs over eigen fabrieken voor knuffelproductie?


We beschikken niet over eigen productielocatie. Alle productie besteden we uit bij de juiste specialisten. De verscheidenheid in knuffels is groot, zo zijn er knuffeldieren, poppenkastknuffels, ligknuffels, sleutelhangerknuffels, portemonneeknuffels, organische knuffels, leesknuffels en grote realistische knuffels. Door deze diversiteit zijn er verschillende kwaliteiten in de knuffelproductie vereist. We R Hugs kiest ervoor om met specialisten op verschillende productiegebieden samen te werken. We willen een groot assortiment aan kunnen bieden en inspelen op uw wensen. Door geen eigen fabriek te openen, zijn we in staat voor u heel diverse maatwerk knuffels te laten produceren.

Wat zijn de minimale aantallen voor een bestelling in China?


Voor knuffels is het minimumaantal te bestellen stuks meestal 1.000 stuks. Voor levensgrote knuffels is een kleiner aantal ook mogelijk. Bij vragen betreffende de minimumaantallen, neem gerust contact op. Ook voor uw aantallen selecteert We R Hugs een passende knuffel producent.


Ik wil graag zelf gaan kijken in China, is dat mogelijk?


De toegevoegde waarde van We R Hugs vindt u in het aanwezig zijn op locatie in China. Mocht u echter mee willen naar China om de producenten zelf te selecteren, samples te gaan beoordelen of producten te willen inspecteren op kwaliteit behoort dit tot de mogelijkheden. Onze transparante werkwijze zorgt ervoor dat de producenten openstaan voor uw bezoek.