Over ons

Wij zijn We R Hugs

Het team van We R Hugs bestaat uit een mix van Europese en Aziatische medewerkers.

Vanuit Nederland staan wij voor u klaar met een team van vijf medewerkers. Pascal is verantwoordelijk voor de verkoop en de projectopvolging, hij is uw eerste aanspreekpunt. Christel is verantwoordelijk voor de administratie en ondersteunt Pascal in de projectopvolging.

Thijs is onze ontwerper, welke op freelance basis creatief bezig is met het ontwerpen van uw knuffel productie aanvragen. Ben en Jasper zijn de steun en toeverlaat voor het team van We R Hugs, zij ondersteunen Pascal, Christel en Thijs waar mogelijk. Als team staan wij altijd voor u klaar, servicegericht en accuraatheid zijn onze kernwaarden. Binnen 24 uur na ontvangst van uw aanvraag zorgen wij voor een passende reactie.

De koffie staat van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 16:00uur voor u klaar, op ons kantoor in de Creative Playground in Veghel. Wilt u liever bij u op locatie afspreken, komen wij graag bij u langs voor het uitwerken van uw knuffel productie aanvraag.

Tevens beschikken wij over voor een vestiging op locatie in Azië. Wij als We R Hugs vinden het belangrijk dat we continue in verbinding staan met onze producenten aldaar. Waarborging van kwaliteit, nalevering van ontwerpen en opvolging van levertijden zijn hierdoor beter te controleren door ons.

Als hart van de speelgoed productie in Azië hebben we als vestigingsplaats sinds 2008 Dongguan, China gekozen. Hier is een team van drie universitaire opgeleide medewerkers werkzaam, welke allemaal de Engelse taal uitstekend beheersen. Voor de projectopvoling en aansturing van onze producenten zijn dat Vanessa en Bella. De kwaliteitscontroles woden uitgevoerd door Schumi, welke als ex-fabriekscontroleur, veel ervaring op dit vlak bezit.

Ben of Jasper zijn elke maand aanwezig op ons kantoor in China. Zij zorgen voor de juiste mis tussen Aziatische productie en de Europese kwaliteitsbeleving. Een bezoek aan ons kantoor en de producenten in China behoren tot de mogelijkheden.