Voorlopig geen Pardoes-knuffel

De populaire mascottes van de Efteling, Pardoes en Pardijntje, zijn voorlopig niet verkrijgbaar als knuffel, dit laat de Efteling via social media weten. Hoewel de knuffels bijna niet weg te denken zijn uit de vele souvenirwinkels in het park, zijn de knuffels toch echt uit de handel gehaald. Pas in 2017 zullen de Pardoes en Pardijntje-knuffels weer in de souvenirwinkels van de Efteling verkrijgbaar zijn.

 De reden voor het vertrek van de knuffels is de nieuwe attractie van de Efteling, Symbolica. Symbolica is de grootste en duurste Efteling-attractie ooit gemaakt. De attractie is een interactieve darkride en zal in de zomer van 2017 geopend worden. De mascotte Pardoes zal in deze attractie de hoofdrol spelen. “In een paleis waar Pardoes de Tovernar gastheer is, worden bezoekers uitgenodigd hun eigen fantasie te herontdekken”, wordt in een persbericht van de Efteling verteld.

De mascotte zal een nieuw uiterlijk krijgen ter gelegenheid van de nieuwe attractie. Vanaf 2017 zijn de nieuwe Pardoes-knuffels weer te kopen in de Efteling.

1 reply

Comments are closed.