Voorlopig geen Pardoes-knuffel
12 August 2016
Catch all the Crochet Go!
18 August 2016

Een stiekeme knuffel van de postbode

We hebben al vaker voorbeelden laten zien van mensen die stiekem met een hond knuffelen, bijvoorbeeld met de hond van de buren. Maar ook dit schattige verhaal van een postbode in Nieuw-Zeeland verdient het om verteld te worden. De Nieuw-Zeelandse Michael Collins zag tot zijn verbazing de postbode elke dag voor zijn huis stoppen, ook wanneer hij geen post voor hem had. Maar de reden van zijn dagelijkse bezoek werd voor Michael al snel duidelijk.

Elke dag stopt de postbode voor zijn huis en neemt een minuutje vrij van zijn werk om met de hond van Michael te knuffelen. Ook de hond vindt het fantastisch, want hij begint al gelijk te kwispelen wanneer hij de postbode ziet aankomen. Volgens Michael vinden veel mensen zijn hond eng omdat hij erg groot is. Maar ondanks zijn grootte is het een hele lieve hond, hij blaft nooit en zal nooit iemand kwaad doen. De postbode is het hier volledig mee eens.

Michael Collins vond het een mooi gebaar en zette het schattige tafereel op Facebook. Bekijk het lieve filmpje hier https://www.youtube.com/watch?v=d5P_vDylgo8.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *