Grote beloning voor de vinder dierbare teddybeer
3 August 2016
Voorlopig geen Pardoes-knuffel
12 August 2016

Een spontane inzamelingsactie zorgt voor veel blije gezicht

Eind juli vond de 449e editie plaats van de grootste kermis van de Benelux. Elk jaar is de Tilburgse kermis een ongekend succes en is er een stijging in het aantal bezoekers. Dit zorgt natuurlijk voor leuke momenten en leuke verhalen. Zo is er dit jaar een spontane knuffel inzamelingsactie gestart om kinderen van het Ronald McDonald huis te verassen met heel veel knuffels. De actie is opgezet om de kermis naar de kinderen te brengen.

 De actie is voortgekomen uit medewerkers van het radiostation Kermis FM. Medewerkster Myrthe is op het idee gekomen door een klant van haar. Een van de klanten die bij Myrthe een knuffel scoorde stond erop dat de knuffel gedoneerd werd aan een goed doel. Haar collega’s Niek en Sanne hebben de actie toen groter gemaakt omdat ze het een fantastisch idee vonden. De actie heeft groot succes geleverd want er zijn maar liefst 90 knuffels gedoneerd voor de kinderen. Alle knuffels zijn de volgende dag ingeladen in een taxi en gebracht naar het Ronald McDonald Huis Middenwest Brabant.

Uiteraard waren de kinderen en de vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis ontzettend blij met de gift. “Kermis FM en exploitanten heel erg bedankt voor deze gift, de kinderen gaan hier zeker van genieten”. En ook wij van We R Hugs vinden dit een prachtig gebaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *