De meest ongemakkelijke knuffel

Knuffel voor zakendoen
Met een knuffel sluit je de deal
26 April 2018
teddybeer als pion
Teddybeer als pion voor stalking
18 May 2018

De meest ongemakkelijke knuffel

Ongemakkelijke knuffel

Alhoewel een knuffel geven goed blijkt voor je fysieke én mentale gezondheid, kan het voor de camera soms compleet tegenovergesteld uitpakken. Als je doelwit een heel andere handeling had verwacht dan jouw knuffelbombardement kan dat nogal ongemakkelijke momenten teweegbrengen. Dat levert een paar bijzondere beelden op en dat hebben we even op een rijtje gezet voor je!

 

via GIPHY

Hier zie je Emma Stone een nogal ongemakkelijk moment hebben met Damien Chazelle, de regisseur van La La Land. Waar Emma voor de knuffel ging bij de huldiging van Damien als beste regisseur, ging Damien voor de kus van zijn vriendin Olivia Hamilton.

 

Technisch gezien is dit geen knuffel, maar Jeremy Corbyn geeft toch genoeg reden om in dit rijtje te komen met zijn ontzettend ongemakkelijke high five.

 


Politicus van de Democratische Partij in de VS Joe Biden staat al bekend om zijn nogal ongemakkelijke knuffels, maar deze spant de kroon. Hoewel Hillary Clinton al een tijdje klaar was met de omhelzing, toch wil Joe Hillary niet loslaten uit zijn veel te lange greep.

 

via GIPHY

Elkaar een hand of knuffel geven is altijd lastig in te schatten. Deze mannen bleken ook midden in deze tweestrijd te staan.

 

via GIPHY

Dit is toch wel een enorme mismatch. Als een knuffel zonder aarzel ontdoken wordt zit je niet helemaal, zeg maar helemaal niet, op één lijn.

 

 

Je kunt niet doen alsof dit jou nooit overkomen is, maar het blijft vermakelijk om naar te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *