Inspiratiemiddag bij We R Hugs
1 December 2015
Een groene wereld begint bij ons!
16 December 2015

Intens verdrietig door verlies van beste maatje

Roos van Pul (27) uit Breda is sinds 26 november 2015 intens verdrietig om het verlies van haar beste vriend Beerie. Ze was pas 3 uur oud toen ze het knuffelbeertje voor het eerst ontmoette, maar sinds dien zijn de twee onafscheidelijk.

In de trein is ze haar tas met logeerspullen, en dus ook Beerie, vergeten. Roos doet er nu alles aan om het beertje terug te krijgen. Nadat ze Beerie is verloren heeft ze direct contact opgenomen met de NS en heeft ze social media ingeschakeld. Daarnaast is ze verschillende treinstations langsgegaan om te flyeren en mensen te vragen of ze iets gezien of gevonden hebben. Roos doet nog een laatste oproep via de radio bij Omroep Brabant.

Beerie is voor Roos het belangrijkste in haar leven, ze is ontzettend gehecht aan het knuffeltje. Roos geeft aan dat door het verlies van haar maatje het echt niet goed gaat met haar. Ze nam Beerie overal mee naartoe, zo heeft hij zelfs Bangkok en Parijs van dichtbij mogen zien. Wij hopen dat Beerie snel gevonden wordt en Roos en Beerie nog vele avonturen samen kunnen beleven.

Mocht je informatie hebben over Beerie neem dan contact op met Omroep Brabant of reageer via social media. Luister het bericht en lees het volledige artikel op:

http://www.omroepbrabant.nl/?news/240424602/Wie+heeft+Beerie+gezien+Intens+verdrietige+Roos+%2827%29+uit+Breda+slaapt+niet+zonder+haar+knuffelbeer.aspx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *