Gevaarlijke knuffel teruggehaald
22 July 2015
Babybuideldier kan niet zonder knuffel
11 November 2015

Een passagier om mee te knuffelen!

Een knuffel die net zo behandeld wordt als alle andere passagiers? Daar doen ze bij EasyJet niet moeilijk over. Rafaël uit Hilversum had flinke vertraging op het vliegveld van Londen door dichte mist. Tijdens zijn vertraging van 30 uur besloot hij om wat leuks voor zijn zoontje van één te kopen. Hij kocht een mooie teddybeer, maar zodra hij de knuffel vast hield besefte hij pas hoe groot de knuffel daadwerkelijk was.

Toen hij eindelijk in het vliegtuig naar Amsterdam mocht stappen was het even spannend of de beer wel mee naar huis kon gaan. Zou hij in de laadruimte passen? Ondanks dat de medewerkers in eerste instantie verbaasd reageerden, hadden ze al snel een oplossing gevonden. Een passagier uit het vliegtuig kwam niet opdagen waardoor er nog één plek vrij was. De teddybeer mocht daarom tussen de andere passagiers plaats nemen. De passagiers vonden het hilarisch om naast een teddybeer in het vliegtuig te zitten.

Maar wat vond zijn zoontje uiteindelijk van de knuffel? In eerste instantie vond hij de knuffel leuk, maar hij begon al snel te huilen omdat de knuffel veel te groot is. “Iedereen vond hem mooi behalve mijn zoontje,” aldus Rafaël.

Lees het volledige verhaal en bekijk de foto’s op: http://www.rtvnh.nl/nieuws/173688/gigantische-knuffelbeer-krijgt-eigen-stoel-in-vliegtuig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *