knuffels laten maken met animatie
Knuffels laten maken met animatie: slimme business
29 December 2017
Knuffelen maar!
Knuffelen maar!
1 February 2018

Afval om te knuffelen

Afval om te knuffelen

Er komt weleens een moment dat je waardevolle spullen ontgroeit. In de Haagse wijk Escamp kwamen agenten daarentegen een waardevol ‘afvalstuk’ tegen waarvan je je niet kunt voorstellen dat het iemand ontgroeid is. Een knuffelbeer van minstens een meter lang lag daar namelijk langs de weg.

 

Niet meer knuffelen

Direct naast de afvalcontainer was de knuffelbeer troosteloos gedumpt. Op zijn rug neergelegd, met zijn armen over zijn berenbuik gevouwen. “Het was aandoenlijk om hem zo te zien liggen,” vertelt één van de agenten. “Met de nodige reparatie was een tweede leven mogelijk geweest, maar ja, voor elke wasmachine is de pluche beer te groot en voor de stomerij is hij wellicht te duur.” Jammer, want voor veel kinderen zou het een feest zijn om met meneer de beer te knuffelen.

 

Geen asiel

Geen asiel dus, voor deze afgeschreven beer. Hij is correct aangeboden aan de afvalverwerkers, aangezien hij te groot is voor de afvalcontainer. De eigenaar van de knuffelbeer wordt niet opgespoord. Zo te zien is deze namelijk zijn pluche beer echt ontgroeid en gaat de eigenaar niet meer met hem knuffelen.

 

Pressreader – Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *