Knuffelen maar!
Knuffelen maar!
1 February 2018
kracht van knuffels
De kracht van knuffels voor kinderen
30 March 2018

Wat deze 6 manieren van knuffelen betekenen

Knuffelen voor Valentijn

Ookal was Valentijsdag dan gisteren, knuffelen kan altijd. En als je gisteren geen bevestiging hebt gekregen van je secret crush is het wel fijn om te weten wat een knuffel van diegene betekent. Maar ook is het fijn om te weten wat voor bericht jij uitzendt met jouw knuffels. Daarom hieronder een uitleg van zes soorten knuffels en wat ze betekenen.

 

Beren Knuffel

Beren knuffel

Beren knuffel

Dit is een bijzondere en fijne knuffel. De beren knuffel is een verbintenis tussen twee mensen die van elkaar houden. Het is een stevige en geruststellende knuffel die meer zegt dan duizend woorden. Het is zo’n knuffel als met je ouders, of van een hele goede vriend, die je verlost van stress en angsten. Als je met iemand zo’n soort knuffel deelt, betekent dat dat je diepe gevoelens voor iemand hebt.

 

 

Vriendelijke knuffel

Vriendelijke knuffel

Vriendelijke knuffel

Deze vriendelijke, maar lichtelijk afstandelijke knuffel deel je vaak met kennissen of collega’s. Het is een knuffel die met open armen wordt gegeven, waarbij alleen de bovenlichamen elkaar kort aanraken. Het brengt wat ongemakkelijkheid. Als je date zo’n soort knuffel geeft betekent dat wat afstand in jullie relatie.

 

Enkelzijdige knuffel

Enkelzijdige knuffel

Enkelzijdige knuffel

Je geeft vol overtuiging een knuffel aan de ander, maar de ander doet totaal geen moeite om terug te knuffelen. Er gaat nog niet eens een arm omhoog. Dit betekent dat de ander niet zo weg van jou als als jij van diegene.

 

Intieme knuffel

© India Today

© India Today

Een intieme, met het hele lichaam omarmde en oogcontact vervulde knuffel. Het oogcontact maakt dat deze knuffel meer is dan alleen een fysieke aanraking. In dit geval is er echt iets speciaals aan de hand.

 

Buddy knuffel

Buddy hug

Buddy hug

Dit is een zijlingse knuffel met een arm over de schouder of in de zij. Deze knuffel straalt een niveau van vertrouwen uit dat de dagelijkse romantiek overtreft. Je bent meer dan alleen een koppel: jullie zijn vrienden. Jullie relatie is bedoeld om te blijven.

 

Rug knuffel

Rug knuffel

Rug knuffel

Ook deze vorm van knuffelen is een vorm van intiem knuffelen. Het biedt vertrouwen en bescherming; someone has got your back. Het zegt dat diegene je voor alles en iedereen wil beschermen.

 

 

Bron – MSN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *