Prachtig gebaar van de fans van ADO Den Haag
13 September 2016
Een knuffel als volwassene, nergens om je voor te schamen
20 September 2016

Where’s Molly?

Het bekende spelletje Where’s Wally heeft een nieuwe vorm gekregen. Het hondje Molly is bijna niet te onderscheiden van de knuffels om haar heen. Kun jij Molly spotten?

De 74-jarige Janet Shervill uit Romford, Londen is geobsedeerd met de Schnauzer hond. Ze heeft er drie van rondlopen en heeft honderden knuffeltjes, beeldjes en andere spulletjes die te maken hebben met het Schnauzer ras. Ze kwam erachter dat haar 11-jarige hond, Molly, het heerlijk vindt om zich te verstoppen tussen alle knuffels. Wanneer ze weet dat er een foto van haar wordt gemaakt staat ze zo stil als een standbeeld. Omdat Janet dit zelf zo leuk vond om te zien, zijn Janet en haar dochter begonnen met het maken van een fotoserie van de hond. Vrienden en familie speelden steeds vaker mee met het spelletje Where’s Molly.

“We hebben weleens mensen over de vloer gehad die dachten dat een van de knuffels Molly was”, zegt Janet. Steeds vaker maakte Janet en haar dochter foto’s van de hond en deelde deze op internet. De foto’s zijn ondertussen erg populair en veel mensen proberen Molly te vinden tussen de knuffels en de standbeelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *