De gezelligste kat van Groot-Brittannië
30 August 2016
Eindelijk een knuffel van Wibi Soerjadi
6 September 2016

Een teddybeer met een emotioneel bericht

De 83-jarige oma Jean is in 2005 de liefde van haar leven verloren. Zij was 50 jaar getrouwd met haar man die helaas overleed door longkanker. Een maand voordat hij overleed heeft hij samen met zijn kleindochter een speciaal bericht opgenomen en de recorder in een teddybeer geplaatst. Op deze manier kon zij elke dag zijn stem horen. Maar door de jaren heen sleet het apparaat steeds meer, totdat deze op een dag er volledig mee stopte. De vrouw die de afgelopen jaren steeds meer last kreeg van dementie, vond dit verschrikkelijk. Want de stem van haar overleden man was iets wat ze nooit was vergeten.

Jean heeft haar kleinkinderen gevraagd of zij de recorder weer aan de praat konden krijgen, zodat zij weer elke dag kan genieten van de stem van de liefde van haar leven. Haar kleindochter Abby wist niet of de knuffel gemaakt kon worden, maar ging aan de slag. “Ze vroeg me elke dag of ik de knuffel had gemaakt, maar elke loog ik tegen haar dat ik de teddybeer nog moest dicht naaien”, aldus Abby.

Een zoektocht op internet heeft ervoor gezorgd dat Abby een bedrijf vond die haar kon helpen. De reactie van haar oma was emotioneel en vol vreugde. Na een lange tijd kon Jean eindelijk weer genieten van de teddybeer en het prachtige bericht wat erin zat. Elke ochtend knuffelt Jean haar teddybeer en hoort ze het volgende bericht; “You’re the best girl in the world for me.”

Benieuwd naar de prachtige reactie van oma Jean? Bekijk hieronder de video op YouTube; https://www.youtube.com/watch?v=igs-f0DWoYw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *