Pascals vuurdoop: ‘ik hoop dat ik gauw weer terug mag
8 September 2016
Where’s Molly?
15 September 2016

Prachtig gebaar van de fans van ADO Den Haag

Een prachtig gebaar vond er op zondag 11 september plaats in de Kuip van ADO Den Haag fans. Zij gooiden honderden knuffels naar het vak onder hun in De Kuip, hier zat het vak vol met zieke kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis.

Een aantal dagen voor de wedstrijd kregen de ADO Den Haag fans te horen dat er tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord honderden zieke kinderen in het vak onder hun zouden zitten. Feyenoord heeft de zieke kinderen voor de wedstrijd uitgenodigd om ze een mooie dag te bezorgen. Ook mochten er een aantal kinderen mee het veld oplopen met de spelers van Feyenoord. Via Twitter hebben fans van de Haagse club een oproep gedaan aan de supporters om allemaal een kleine knuffel mee te nemen.

Tijdens de twaalfde minuut van de thuiswedstrijd voor Feyenoord werden de knuffels door de ADO-fans naar het vak onder hun gegooid. Met dit gebaar maakten zij de dag nog mooier voor de zieke kinderen. Zij lieten zich door deze actie van een positieve kant zien. “Normaal gooien we bier naar beneden, maar nu gooien we de knuffels naar de kinderen in het vak onder ons”, verteld Marijn Koene, van de ADO-supportersvereniging. Bekijk de beelden hier: https://www.youtube.com/watch?v=aiuzSB_8rtU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *