Knuffels verschijnen bij kindergrafjes
23 August 2016
De gezelligste kat van Groot-Brittannië
30 August 2016

Peuter herenigd met knuffel

Vooreen peuter kan het een van de ergste dingen zijn die ze overkomen, het verliezen van hun lievelingsknuffel. De kinderen zijn vaak ontroostbaar en de ouders zijn radeloos. Ook de moeder van de Belgische Amber was radeloos toen haar jonge dochter haar lievelingsknuffel verloor. Gelukkig heeft die verhaald een goed einde.

De peuter verloor haar knuffel konijn in het Belgische Nieuwpoort. De moeder was radeloos en besloot om een berichtje te plaatsen op Facebook. Ze vroeg mensen te zoeken naar het knuffel konijn zodat haar dochter haar lievelingsknuffel terug zou krijgen. Het bericht werd ontzettend vaak gedeeld, zelfs door de Belgische politie, en met succes. De knuffel werd uiteindelijk op straat gevonden. “De knuffel lag op straat in de buurt van een wagen. De vrouw herkende het dankzij onze oproep of Facebook en in de kranten”, schrijft de politie op Facebook.

Door de oplettende voorbijganger kon Amber weer met haar knuffel herenigd worden. Haar moeder filmde het schattige tafereel waarop is te zien dat Amber haar knuffel gelijk in haar armen sluit. Haar moeder bedankt hiermee iedereen die ervoor heeft gezorgd dat Amber en haar knuffel konijn nog lang kunnen knuffelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *