Ook een troosthond in Nederland
22 September 2016
Finse Syriër smokkelt knuffels richting oorlogsgebied
30 September 2016

Een persoonlijk bedankje voor de knuffelgooiende ADO-fans

Het prachtige gebaar van de ADO Den Haag fans, wat twee weken geleden in de kuip plaats vond, heeft veel losgemaakt bij de zieke kinderen van Het Sophia Kinderziekenhuis uit Rotterdam.

Op zondag 11 september jl. heeft Feyenoord honderden zieke kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis uitgenodigd, om ze een mooie dag te bezorgen. De knuffelactie van de ADO Den Haag fans heeft deze dag nog een tikkeltje mooier gemaakt en hiervoor willen de zieke kinderen de ADO Den Haag fans graag bedanken.

Honderden persoonlijke tekeningen werden gemaakt door de kinderen, met mooie teksten, gedichtjes of in de kleuren van ADO Den Haag, enkel om de ADO-fans te bedanken. In eerste instantie kon Het Sophia Kinderziekenhuis niet in contact komen met de initiatiefnemer van de knuffelactie, omdat ze het niet deden voor de publiciteit. “Het draait om de kinderen en alle lof is voor de ADO supporters” zei één van de bedenkers toen. Gelukkig is het Het Sophia Kinderziekenhuis toch gelukt om alle tekeningen bij de juiste personen terecht te laten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *