Peuter herenigd met knuffel
26 August 2016
Een teddybeer met een emotioneel bericht
1 September 2016

De gezelligste kat van Groot-Brittannië

Neil de kat uit Groot-Brittannië is dit jaar uitgeroepen tot de gezelligste kat. Hij doet niets liever dat ze hele dag knuffelen op de bank, in zijn mand of op bed met zijn eigen knuffelbeer. Door de schattige foto’s die zijn baasje heeft gemaakt heeft Neil de titel gewonnen.

 De wedstrijd is georganiseerd door National Office of Animal Health uit Groot-Brittannië en tijdens de wedstrijd liet Neil duizend andere huisdieren achter zich. De leuke kat werd genomineerd door zijn baasje Richard Powell, “ik ben blij dat de jury mijn kat net zo schattig vind als ik.” Hij stuurde de bovenstaande foto in, maar was na een tijdje vergeten dat hij dit had gedaan. Het was dan ook een grote verrassing toen hij te horen kreeg dat zijn Neil was uitgeroepen tot gezelligste kan van Groot-Brittannië.

Richard adopteerde zijn kat toen hij nog een kitten was. Er was gelijk een klik tussen de twee en sinds dien zijn ze onafscheidelijk. Volgens Richard heeft zijn kat een fantastische persoonlijkheid en houd hij heel veel van knuffelen. De kleine Neil knuffelt de hele dag met zijn baasje en zijn lievelingsknuffel. Door deze schattige foto mag hij zich de aller gezelligste kat noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *