Een teddybeer met een emotioneel bericht
1 September 2016
Pascals vuurdoop: ‘ik hoop dat ik gauw weer terug mag
8 September 2016

Eindelijk een knuffel van Wibi Soerjadi

Dit was de grote wens van de 10-jarige Aukje uit Echt. Afgelopen zaterdag, 28 juni jl. kwam deze wens in vervulling en stond Aukje oog in oog met haar grote voorbeeld. Dit hielp Aukje om voor heel even haar ernstige ziekte te vergeten. 

Haar wens kwam uit door Make a Wish, een stichting die probeert om wensen van zieke kinderen in vervulling te laten gaan. Aukje heeft een hersentumor, het grootste deel is weggehaald. De artsen hopen het grootste deel in toom te houden tot haar hersenen volgroeid zijn.  Make a Wish vroeg aan haar wat haar allergrootste wens was en daar hoefde Aukje niet lang over na te denken. Als echte pianoliefhebber wilde ze heel graag Wibi Soerjadi ontmoeten. De stichting zei dat het erg lastig zou worden, maar uiteindelijk is het toch gelukt en heeft Aukje met haar familie een prachtige dag gehad. Op zaterdagochtend werden ze met een roze limousine opgehaald, ze hebben die dag veel leuke activiteiten gedaan. Maar het hoogtepunt was toch toen ze na het eten Wibi Soerjadi eindelijk kon ontmoeten.

Op zijn landgoed Wulperhorst in Zeist heeft de pianist een concert gegeven voor Aukje en haar familie. Na afloop mocht Aukje zelfs mee naar zijn Disney-kamer, waar bijna nooit iemand naar binnen mag. Hier heeft ze kunnen genieten van levensgrote exemplaren van Mickey en Mini knuffels. En ze kreeg zelfs nog een knuffel van Wibi himself. Aukje heeft een prachtige dag gehad en glundert nog steeds na.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *