Een stiekeme knuffel van de postbode
16 August 2016
Office for rent!
22 August 2016

Catch all the Crochet Go!

Dat Pokémon ontzettend populair is over de hele wereld dat is inmiddels bekend. Hoewel sommige mensen genoeg hebben van de hordes Pokémontrainers die dag en nacht op zoek zijn naar Pokémon, heeft deze vrouw uit Texas een ontzettend leuk idee bedacht om de Pokémonjagers nog wat extra’s te geven tijdens hun zoektocht.

De Texaanse Nicole maakt handgemaakte Pokémon knuffels en legt deze neer bij verschillende Pokéstops bij haar in de buurt. Haar kinderen waren laaiend enthousiast over de eerste Pokémon die Nicole heeft gehaakt. Ze besloot daarom een aantal andere Pokémon te maken en deze te verstoppen in het park. Al snel groeide de interesse van de Pokémontrainers razendsnel, ze noemt dit leuke project #CrochetGo. Sindsdien haakt de vrouw veel verschillende Pokémon knuffels. Ze plaats een foto van haar nieuwste creaties op Facebook zodat de Pokémonjagers weten waar ze naar moeten zoeken.

De vrouw is continu bezig om nieuwe knuffels te haken en deze bij de populaire Pokéstops te verstoppen. Ze krijgt veel aanvragen van mensen die de knuffels willen kopen, maar op dit moment verkoopt ze de knuffels niet. Haar echte passie is het ontwerpen van de verschillende design en deze te haken. Ze vindt het leuk om ze gratis weg te geven en mensen enthousiast te maken over deze hobby. Wel zet ze de patronen op internet zodat iedereen die handig is kan genieten van deze schattige creaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *